Fiber eller mobilt bredbånd, hva bør du velge?

Telenor har varslet at kobberbredbåndet skal legges ned innen utgangen av 2022. Kobbersentraler legges ned fortløpende dersom vedlikeholdskostnadene blir for høye.
For å sikre at dere kommer på en teknologi* som er fremtidsrettet anbefaler vi våre kunder å bytte til enten fiber eller mobilt bredbånd. I boksene under kan du lese litt om de forskjellige teknologiene. 
Nettec er en aksessuavhengig leverandør av fiber. Gjennom et utstrakt samarbeid med eiere av fibernett i hele Norge kan vi tilby markedets beste dekning. Vi leverer moderne løsninger som tilpasses din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Velger du fiber eller mobilt bedriftsnett fra oss, håndterer vi hele bestillings og leveranseprosessen for deg. I tillegg gir vi deg support i hele avtaleperioden.
Du feilmelder til oss, og vi ordner resten. Enklere blir det ikke!

 

* Har du allerede fiber eller mobilt bredbånd? Gratulerer, da er du på en fremtidsrettet teknologi, og kan se bort fra denne henvendelsen.

Trenger dere mer informasjon om løsningene, ta kontakt:

Morten M. Karlsen      eller          Bengt Nøst Klemmetsen
Tlf. 66 81 06 43                              Tlf. 66 81 06 44
 

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;

Mobilt Bredbånd

Tjenesten er egnet for bedrifter som befinner seg i områder der fiber enda ikke er tilgjengelig, men som har tilgang til et godt mobilt nettverk. Eller for de som bruker moderate mengder data og som er opptatt av et rimelig og godt alternativ til fiber.

Med FlexiAksess Retail Mobil fra Nettec får du hastighet og stabilitet kombinert med tilstrekkelig og tilpasset mengder data.

Klikk her for å lese mer om tjenesten

Kontakt oss for et tilbud

Fiber

Fiber er den overlegne løsningen med hensyn til garantert hastighet, sikkerhet og stabilitet, og sikrer dermed at videomøter, forretningskritiske applikasjoner og samhandling fungerer trygt og problemfritt. Slik kan du og dine ansatte jobbe effektivt og bekymringsfritt, uten begrensninger på datamengde og kapasitet.

 

Klikk her for å lese mer om tjenesten

Kontakt oss for et tilbud på fiber

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;

OM NETTEC

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»

Vår personvernerklæring - GDPR

KVALIFISERT LEVERANDØR TIL SELLIHCA

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.