FlexiAksess Retail Mobil

Vår nye løsning for datakommunikasjon har blitt meget godt mottatt i markedet. 
Med FlexiAksess Retail Mobil får dere en internettforbindelse med båndbredde på inntil 150/50 Mbit/s*

FlexiAksess Retail Mobil er et meget godt alternativ til å installere fiber. Noen av fordelene med løsningen er:
- Kort leveringstid, få internettforbindelse i løpet av 1-3 dager
- Enkelt å installere
- Ta med ved flytting, ingen kostnader for å flytte bredbåndet til ny lokasjon
- Datapakker tilpasset bedriftens forbruk
*avhengig av mobilnettets ytelse på stedet.

Viktigst av alt: Dette er et veldig godt alternativ til en tradisjonell bredbåndlinje levert over kobber. Telenor har varslet nedlegging av kobbernettet. Med FlexiAksess Retail Mobil får dere en teknologi under stadig utvikling.

Er du lei av å være kasteball mellom leverandører?
Med abonnement på FlexiAksess Retail Mobil , vil Nettec sjekke hvor i verdikjeden det har oppstått en feil, slik at dere enkelt kan rette henvendelse til rett instans, ENKLERE BLIR DET IKKE.

 

Kontakt oss for mer informasjon og et godt tilbud

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;
Nye brukervennlige funksjoner i løsningen
Med QR-koden som leveres med ruteren kan dere enkelt melde feil, eller lese status på ruteren. Prøv å skanne QR-koden under, så ser du hvilken informasjon du kan få, og hvor enkelt det er å melde feil. 
Du kan også klikke på QR-koden under for å komme til statussiden

Se status og meld feil med QR-koden

Skanner du QR-koden kan du se om ruteren er online, se signalstyrke, oppetid og dataforbruk. Du kan også enkelt melde feil ved å trykke på knappen "melde feil"
Prøv selv!

Ønsker dere mer informasjon, eller ønsker dere å prøve ut løsningen kostnadsfritt?
Ring: Morten M. Karlsen tlf. 66810643 eller send en epost

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;
Zavanna kjeden velger FlexiAksess Retail Mobil
Retail Management AS– som eier Zavanna – med 112 butikker i Norge har valgt tjenesten FlexiAksess Retail Mobil fra Nettec.
Retail Management ønsket å være proaktive i forhold til at Telenor har varslet nedleggelse av kobbernettet innen utgangen av 2022.
Ett viktig element i valg av løsning, var å holde kostnadene på et fornuftig nivå, sier Stein Løkke i Retail Management. Vi landet på FlexiAksess Retail Mobil. Her får vi en løsning med fiberhastigheter til lavere pris enn vi betalte for kobbersamband.

OM NETTEC

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»

Vår personvernerklæring - GDPR

KVALIFISERT LEVERANDØR TIL SELLIHCA

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.