Zavanna kjeden velger FlexiAksess Retail Mobil

Retail Management AS– som eier Zavanna – med 112 butikker i Norge har valgt tjenesten FlexiAksess Retail Mobil fra Nettec.
Retail Management ønsket å være proaktive i forhold til at Telenor har varslet nedleggelse av kobbernettet innen utgangen av 2022.

Ett viktig element i valg av løsning, var å holde kostnadene på et fornuftig nivå, sier Stein Løkke i Retail Management. Vi landet på FlexiAksess Retail Mobil. Her får vi en løsning med fiberfastigheter til lavere pris enn vi betalte for kobbersamband.

Prosjektet startet med at vi kjørte en Pilot på utvalgte butikker, for å avdekke dataforbruk, samt å få på plass alle elementer i den tekniske løsningen. Når dette var avklart, ble løsningen installert i alle de 112 butikkene. 

Med den nye løsningen kan jeg selv overvåke alle butikkene via mobilen, og enkelt se om det er brudd i kommunikasjonen, eller om feil skal adresseres til andre leverandører, sier Stein Løkke.

FlexiAksess Retail Mobil er operatøruavhengig, slik at vi kan tilby datatrafikk fra den operatøren som gir best dekning på lokasjonen. For mange av kundene er det viktig med redundans. Her tilbyr vi løsninger hvor man kan få redundans for operatør eller operatør/ruter.
Følg linken, så kan du lese mer om hva vi tilbyr.
Les mer om FlexiAksess Retail Mobil
 

Bransjetilpassede løsninger:
Vi lager løsninger for mange bransjer. Klikk på linken under, så kan du se om vi har laget en løsning for din bransje.
Les mer om bransjetilpassede løsninger

Noen av fordelene med FlexiAksess Retail Mobil:
 - Enkelt ved nyetableringer – vi leverer kommunikasjon i løpet av 24 timer
 - Fleksibelt – ta med bredbåndet til ny lokasjon hvis butikk flytter
 - Mindre involvering for deres IT avdeling - vi supporterer og overvåker løsningen
 - Enkelt å installere

Kontakt oss for en prat

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;

Test løsningen før du bestemmer deg.

Er du usikker på om FlexiAksess Retail Mobil er noe for dere? Vi gir dere en uforpliktende prøveperiode. Da kan vi analysere dataforbruk, og lage en løsning som er tilpasset deres forbruk. Er du ikke fornøyd, returnerer du utstyret til oss.

Kontakt oss for en test!


Backup for bredbånd og bredbåndsruter

For deg som har fiber kan det være lurt å vurdere om det er behov for en alternativ føringsvei når bredbåndet svikter. Vi leverer gode løsninger for automatisk failover, når bredbåndet går ned.
Zookjeden Buddy er alltid på nett!

Les mer om backup for bredbånd

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;

OM NETTEC

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»

Vår personvernerklæring - GDPR

KVALIFISERT LEVERANDØR TIL SELLIHCA

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.