– Med mobilt nettverk har vi full kontroll!

Hava Retail – som eier Fredrik & Louisa – kjøpte 14 Vita Exclusive-butikker og fikk det travelt med å få opp nettverk. De valgte mobilt nett fra Nettec, og det ble så vellykket at kjeden har gått over til mobilt nett for alle Fredrik & Louisa butikkene.
Deretter følger Skin Tonic kjeden som vil bli lagt over til den nye løsningen i løpet av 2020.

Retailmagasinet har skrevet en artikkel om Hava Retail og vår løsning. Klikker du på linken under, kommer du til intervjuet.
Les hele artikkelen fra Retailmagasinet, klikk her


Kunder må ikke nødvendigvis over på fiber når kobbernettet fases ut. Mobilt nett kan fungere utmerket. Nettec leverer løsninger som er skreddersydd for mange bransjer.
Bransjetilpassede løsninger


Noen av fordelene med FlexiAksess Retail Mobil:

 - Enkelt ved nyetableringer – vi leverer kommunikasjon i løpet av 24 timer
 - Fleksibelt – ta med bredbåndet til ny lokasjon hvis butikk flytter
 - Mindre involvering for deres IT avdeling - vi supporterer og overvåker løsningen
 - Enkelt å installere

Kontakt oss for en prat

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;

Test løsningen før du bestemmer deg.

Er du usikker på om FlexiAksess Retail Mobil er noe for dere? Vi gir dere en 30 dagers prøveperiode. Da kan vi analysere dataforbruk, og lage en løsning som er tilpasset deres forbruk. Er du ikke fornøyd, returnerer du utstyret til oss.

Kontakt oss for en test!


Backup for bredbånd og bredbåndsruter

For deg som har fiber kan det være lurt å vurdere om det er behov for en alternativ føringsvei når bredbåndet svikter. Vi leverer gode løsninger for automatisk failover, når bredbåndet går ned.
Zookjeden Buddy er alltid på nett!

Les mer om backup for bredbånd

&nsbp;
&nsbp;
&nsbp;

OM NETTEC

Nettec leverer nettverksutstyr og tjenester til kunder som er svært avhengig av pålitelig kommunikasjon. Derfor leverer vi kun de beste produktene, kombinert med høy kompetanse, og en support du kan forvente deg mye av – fordi «det er viktig at det fungerer!»

Vår personvernerklæring - GDPR

KVALIFISERT LEVERANDØR TIL SELLIHCA

Sellihca kvalifikasjonsordning og leverandørregister, er et unikt samarbeid mellom ledende nordiske energiorganisasjoner. Systemet brukes for å få informasjon om og gjøre utvalg av leverandører ved anskaffelser av varer og tjenester. Sellihca drives på oppdrag av de deltakende organisasjonene av Achilles.